Z 22 krádeží z pivníc a bytových domov obvinila polícia mladého Košičana.

NETKY.SK • 2 Február 2023, 18:00 • 2 min
Z 22 krádeží z pivníc a bytových domov obvinila polícia mladého Košičana.

Košice - Polícia objasnila prípady početných krádeží, ku ktorým došlo na prelome minulého a tohto roku v spoločných priestoroch bytových domov a v pivniciach v rôznych lokalitách Košíc.

slovakia

left justify in out

"Po vykonaní potrebných procesných úkonov a na základe zabezpečených relevantných dôkazov bolo 35-ročnému Róbertovi z Košíc vznesené obvinenie pre trestný čin krádeže v 22 prípadoch," informovala vo štvrtok košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Zlodej po vlámaní kradol prevažne bicykle, ale odniesol si aj lyže, lyžiarske oblečenie, kolieskové korčule, elektrické náradie, domáce spotrebiče, elektrickú kolobežku, snowboardy a iné veci. "Bez povšimnutia neostala ani hokejka či slovenský kožuch. Majiteľom krádežou vecí bola spôsobená celková škoda viac ako 21.700 eur," konštatovala hovorkyňa. Vyšetrovanie prípadov naďalej prebieha. Časť ukradnutých vecí polícia zaistila a po vykonaní potrebných úkonov budú vrátené ich majiteľom. Obvinenému za tieto skutky po dokázaní viny hrozí až dvojročné väzenie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies