Polícia obvinila fanúšika Liverpoolu kvôli údajnému rasisticky motivovanému incidentu na Evru

NETKY.SK • 3 Apríl 2012, 07:22 • 2 min
Polícia obvinila fanúšika Liverpoolu kvôli údajnému rasisticky motivovanému incidentu na Evru

Polícia obvinila fanúšika Liverpoolu kvôli údajnému rasisticky motivovanému incidentu na Evru - Futbal LIVERPOOL - Polícia obvinila muža za údajné rasistické gestá počas zápasu FA Cupu, v ktorom sa Liverpool tešil z víťazstva nad Manchestrom United. Phill

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Polícia obvinila muža za údajné rasistické gestá počas zápasu FA Cupu, v ktorom sa Liverpool tešil z víťazstva nad Manchestrom United.

Phillip Gannon (58) zo Severného Walesu, bol prepustený na kauciu a čaká ho súdne pojednávanie na Liverpoolskom súde, ktoré bolo vytýčené na 20.apríla o 9.45 miestnehočasu.
Údajný incident sa stal na Anfielde 28. januára tohto roku.

Televízna kamera zachytáva fanúšika Liverpoolu ako robí údajné rasistické gesto, ktoré ešte počas zápasu bolo zdieľané na sociálnych sieťach, čo vyvolalo vlnu sťažností.

Bol to prvý zápas medzi súpermi, odkedy bol útočník Liverpoolu, Luis Suarez potrestaný stopkou na osem zápasov po tom, ako ho FA uznala vinným z rasového urážania obrancu a kapitána United, Patrice Evru.

Pred zápasom, v ktorom Liverpool zvíťazil 2-1, hlásateľ na štadióne varoval fanúšikov, že rasistické a homofóbne správanie nebude tolerované.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies