Polícia obvinila dvoch mužov z ôsmich krádeží vlámaním v okolí Šurian

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 17:50 • 2 min
Polícia obvinila dvoch mužov z ôsmich krádeží vlámaním v okolí Šurian

ŠURANY - Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Nových Zámkoch obvinil z ôsmich skutkov krádeže vlámaním dvojicu mužov. Ako dnes TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, v okolí mesta Šurany v okrese Nové Zámky sa zhruba od polovice apríla začali vlámania do obchodov.

slovakia

left justify in out

Zlodeji sa spravidla v nočných hodinách vnikli do prevádzky mäso-údeniny, do drogérie, predajne potravín i do reštaurácie.

 

"Odniesli si odtiaľ potraviny, cigarety, alkohol, ale aj stravné lístky a finančnú hotovosť. Poškodení sú majiteľmi prevádzok v obciach Komjatice, Černík, Vlkas či v Šuranoch a v mestskej časti mesta Šurany Kostolný Sek v okrese Nové Zámky," vyjadrila sa Čuháková.

 

Milana (21) a 27-ročného Mária vyšetrovateľ obvinil zo zločinu krádeže spáchaného spolupáchateľstvom, pričom dal podnet na návrh na ich väzobné stíhanie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona