Polícia obvinila dvoch dílerov drog, jednou je žena

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 12:13 • 2 min
Polícia obvinila dvoch dílerov drog, jednou je žena

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach obvinil cez víkend z nedovolenej výroby omamných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 25-ročnú Košičanku. Tá podľa polície od marca predáva na rôznych miestach v Košiciach pervitín.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, pri domovej prehliadke v mestskej časti Košice KVP polícia zaistila niekoľko igelitových vrecúšok a injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, resp. neznámej sušiny. V jednom z vrecúšok sa podľa predbežných výsledkov expertízy nachádzala biela kryštalická látka s obsahom metamfetamínu, z ktorého by bolo možné pripraviť od 64 do 255 dávok drogy.


Z drogovej trestnej činnosti obvinil policajný vyšetrovateľ aj 33-ročného Košičana, ktorý získaval pervitín na doposiaľ nezistených miestach v Košiciach, drogy následne delil a predával ďalším osobám. Pri prehliadke jeho auta značky VW Golf a následnej domovej prehliadke v byte v časti Nad jazerom, ktorý si obvinený prenajal, polícia zaistila dve plastové striekačky s kryštalickou látkou. Podľa predbežných výsledkov expertízy ide o metamfetamín, z ktorého by bolo možné pripraviť 97 až 389 dávok. Zaistené veci zaslali na expertízne skúmanie. Obom obvineným hrozia za drogovú trestnú činnosť tri až 10 rokov za mrežami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies