Polícia obvinila bývalého poslanca Dominika Feriho zo znásilnenia

NETKY.SK • 8 Marec 2022, 14:14 • 2 min
Polícia obvinila bývalého poslanca Dominika Feriho zo znásilnenia

PRAHA - Viacero žien obvinilo Feriho minulý rok na jar v médiách zo sexuálneho obťažovania a znásilnenia. Exposlanec obvinenia odmietol.

slovakia

left justify in out

Polícia obvinila bývalého poslanca českého parlamentu Dominika Feriho (TOP 09) zo znásilnenia. TASR tieto informácie získala zo spravodajského servera Novinky.cz a televízie ČT 24.

 

img

Dominik Feri

 

„Policajný orgán dňa 7. marca začal trestné stíhanie jednej fyzickej osoby za správanie, ktoré bolo kvalifikované ako trestný čin znásilnenia,“ uviedol hovorca Mestského štátneho zastupiteľstva v Prahe Aleš Cimbala. V predmetnej záležitosti bude podľa jeho slov pokračovať prípravné trestné konanie vo fáze vyšetrovania.

 

Prečítajte si tiež: V nemocnici na Kramároch vyčíňal agresívny muž!

 

Feri sa pre obvinenia v máji 2021 vzdal poslaneckého mandátu a oznámil, že nebude kandidovať v jesenných voľbách do Poslaneckej snemovne parlamentu ČR. Takisto vystúpil z politickej strany TOP 09.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies