Polícia obvinila 68- ročného muža zo zločinu vraždy

NETKY.SK • 27 Január 2018, 11:02 • 2 min
Polícia obvinila 68- ročného muža zo zločinu vraždy

BRATISLAVA - Polícia obvinila 68- ročného muža, ktorý vo štvrtok strieľal na 75- ročného muža, ktorý následne zomrel. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vzniesol na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 68 – ročnému G. K. z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti zároveň spracoval podnet k podaniu návrhu na väzobné stíhanie obvineného. V prípade preukázania viny hrozí za úmyselné usmrtenie chránenej osoby (osoba vyššieho veku) v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie.

Obvinený mal podľa doterajšieho vyšetrovania vo štvrtok 25.januára v čase medzi 19:00 – 20:20 hod na schodisku vedúceho do suterénu v jednom z obytných domov ulici Milana Marečka v bratislavskej Devínskej Novej Vsi spôsobiť 75-ročnému mužovi tri strelné zranenia, následkom ktorých na mieste podľahol. Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú naďalej predmetom intenzívneho vyšetrovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies