Polícia obvinila 24-ročnú ženu z Oždian zo zabitia svojho druha

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 17:24 • 2 min
Polícia obvinila 24-ročnú ženu z Oždian zo zabitia svojho druha

OŽĎANY – Zo zločinu zabitia obvinil krajský policajný vyšetrovateľ v Banskej Bystrici 24-ročnú ženu z obce Ožďany v Rimavskosobotskom okrese.

slovakia

left justify in out

Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márie Faltániovej dotyčná vo štvrtok 1. marca v obytnom dome v Ožďanoch nožom zaútočila na svojho 42-ročného druha.

 

„Po predchádzajúcej slovnej hádke a fyzickej roztržke ho v úmysle vystrašiť bodla kuchynským nožom do hrudníka. Spôsobila mu otvorenú ranu hrudníka s poranením pľúc,“ informovala hovorkyňa s tým, že napadnutý muž zraneniam na mieste podľahol.

 

Po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvinenú umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jej vzatie do väzby. „Za tento zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, hrozí trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov,“ dodala Faltániová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies