Polícia objasňuje krádež v bratislavskom obchodom centre, zlodejky zachytila kamera

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 15:44 • 2 min
Polícia objasňuje krádež  v bratislavskom obchodom centre, zlodejky zachytila kamera

BRATISLAVA – Policajti objasňujú aprílovú krádež v obchodom centre na Vajnorskej ulici v Bratislave a v súvislosti s prípadom pátrajú po dvoch ženách, ktoré v centre zachytili kamery.

slovakia

left justify in out

Jedna z návštevníčok tu prišla o peňaženku s peniazmi, dokladmi a platobnými kartami, ktoré jej ukradli z kabelky. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, neznámi páchatelia potom s jednou kartou vybrali 750 eur. Jedna zo žien na kamerových záznamov mala 20 až 30 rokov, polodlhé tmavé vlasy.

 

Oblečený mala svetlý rolák, čiernu bundu a nohavice, obuté mala čierne topánky. Druhá mala taktiež od 20 do 30 rokov, mala polodlhé vlnité vlasy. Oblečené mala sako s farebnou šatkou, modré rifle, obuté mala svetlé topánky. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri ich vypátraní, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies