Polícia objasňuje dvojnásobnú vraždu pri Hlohovci, pomôcť môžu aj občania

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 11:37 • 2 min
Polícia objasňuje dvojnásobnú vraždu pri Hlohovci, pomôcť môžu aj občania

HLOHOVEC - Trnavská polícia sa od augusta minulého roku zaoberá prípadom dvojnásobnej vraždy v chatovej oblasti Pod Šomodou pri Hlohovci. Doposiaľ neznámy útočník tam usmrtil bodnými a bodnoreznými ranami 62-ročnú ženu a 52-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Policajná operatíva pracuje podľa dnešných informácií trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej s viacerými vyšetrovacími verziami, v ktorých figurujú aj vytypované podozrivé osoby. "V tejto súvislosti sa obraciame aj na občanov. Akákoľvek informácia, aj možno bezvýznamná, môže dopomôcť kriminalistom k objasneniu prípadu. Z piatich vrážd, ktoré sa stali v kraji v minulom roku, polícia štyri prípady objasnila a usvedčila konkrétne osoby. Kriminalisti aj v tomto prípade robia všetko pre to, aby bol páchateľ tohto skutku známy a odovzdaný do rúk spravodlivosti," uviedla Linkešová pre TASR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies