Polícia objasnila okolnosti požiaru motorového vozidla na Pluhovej ulici

NETKY.SK • 16 November 2011, 00:08 • 2 min
Polícia objasnila okolnosti požiaru motorového vozidla na Pluhovej ulici

Polícia objasnila okolnosti požiaru motorového vozidla na Pluhovej ulici

slovakia

left justify in out

img

Bratislavskí policajti objasnili okolnosti dnešného požiaru auta na Pluhovej ulici v Bratislave. TASR o tom informoval František Peczár z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave.
Dnes ráno krátko po 7.00 h prijali policajti na linku 158 oznámenie týkajúce sa požiaru auta na Pluhovej ulici v Bratislave. "Policajti po príchode na miesto zistili, že v plameňoch sa nachádza vozidlo Opel Astra," priblížil Peczár.
Po uhasení požiaru sa potvrdilo, že auto bolo podpálené úmyselne. "Predbežné indície hovorili o dvoch osobách, ktoré boli spozorované obyvateľmi obytného domu, ako tento skutok spáchali," dodal Peczár.
Policajtom sa podarilo v priebehu necelých dvoch hodín zadržať na základe získaných informácií z miesta činu dve podozrivé osoby. "V tomto prípade išlo o 30-ročnú ženu a 21-ročného muža z Bratislavy," vymenoval Peczár.
Po ukončení potrebných úkonov budú obvinení z prečinu poškodzovania cudzej veci formou spolupáchateľstva. Za tento skutok im hrozí po dokázaní viny trest odňatia slobody až na jeden rok.
Motívom podpálenia mala byť osobná pomsta zo strany podozrivej ženy. "Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave by sa chcelo poďakovať všetkým občanom, ktorí poskytli polícii v tejto veci informácie, na základe ktorých sa podarilo v tak krátkom čase zadržať podozrivé osoby," podotkol Peczár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona