Polícia nehovorí, či za útok s mačetou na futbalovom zápase niekoho obvinila

NETKY.SK • 7 September 2013, 12:01 • 2 min
Polícia nehovorí, či za útok s mačetou na futbalovom zápase niekoho obvinila

BRATISLAVA - Polícia nechce povedať, či za augustový útok s mačetou na futbalovom zápase medzi Slovenským Grobom a Interom Bratislava niekoho obvinila, alebo nie.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na štádium trestného konania nie je možné poskytnúť k veci bližšie informácie," odkázala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Podľa jej slov polícia na prípade intenzívne pracuje. Incident sa stal na futbalovom zápase 18. augusta. Páchateľ ozbrojený mačetou vtedy zranil 46-ročného muža zo Slovenského Grobu.

Hneď po incidente policajti chytili troch podozrivých mužov vo veku 28, 24 a 36 rokov, ktorých previezli na policajné oddelenie. Po procesných úkonoch ich polícia prepustila. Deň po zápase polícia informovala, že začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva formou spolupáchateľstva. Poškodeného 46-ročného muža musel ošetriť lekár, zo zranení sa liečil približne desať dní. Útočník s mačetou dal podľa policajných informácií zbraň po útoku ďalšiemu zo zúčastnených, ktorý ňou ohrozoval prítomných ľudí. Následne páchatelia z miesta ušli, pričom mačetu vyhodili ešte na mieste činu. Už počas zápasu podľa informácií agentúry SITA došlo k výtržnostiam pri bufete, kde jeden z domácich fanúšikov dostal úder do nosa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies