Polícia našla chodkyňu na diaľnici: Upozorňujú, že pohyb chodcov po diaľnici je zakázaný

NETKY.SK • 11 November 2016, 11:13 • 2 min
Polícia našla chodkyňu na diaľnici: Upozorňujú, že pohyb chodcov po diaľnici je zakázaný

BRATISLAVA - Bratislavská polícia opätovne upozorňuje, že pohyb chodcov po diaľnici je zakázaný.

slovakia

left justify in out

Reaguje tak aj na štvrtkovú (10. 11.) udalosť, kedy sa 36-ročná žena pohybovala medzi zábradlím a zvodidlami na moste Lafranconi. Ten je súčasťou diaľnice D2. TASR o tom dnes informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Polícia podľa neho prijala oznámenie o pohybe ženy po moste krátko pred 9.45 h. Následne ho preverila hliadka Diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. "Po vjazde na most Lafranconi spozorovali osobu ženského pohlavia, ktorá sa pohybovala v priestore medzi zvodidlami a ochranným zábradlím diaľnice," uviedol Szeiff.

 

Mladá žena sa svojím konaním porušila ustanovenia zákona o cestnej premávke, za čo jej bola na mieste udelená bloková pokuta. "Zároveň bola v súlade so zákonom z diaľnice príslušníkmi Policajného zboru vykázaná," dodal Szeiff s tým, že k zraneniu osôb ani k žiadnej škode na majetku nedošlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies