Polícia našla bezdomovcov, väznených v dome desať rokov!

NETKY.SK • 20 Júl 2013, 06:25 • 2 min
Polícia našla bezdomovcov, väznených v dome desať rokov!

HOUSTON - Ôsmi ľudia boli zadržiavaní proti svojej vôli v dome v americkom meste Houston, pričom jeden muž strávil v nedobrovoľnom zajatí údajne celé desaťročie. Informovala o tom v piatok americká spravodajská televízia CNN.

slovakia

left justify in out

Medzi obeťami sú štyria muži vo veku 50 až 80 rokov a štyri ženy, ktoré podľa polície trpia mentálnym postihnutím. Jedného z mužov zadržali pre vypočúvanie. V prípade zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie.

Polícia dostala podľa policajného hovorcu Kese Smitha hlásenie, že v dome zadržiavajú viacerých mužov proti ich vôli. Vchodové dvere boli priklincované a policajná hliadka ich musela vyraziť. V interiéri domu panoval značný neporiadok, v izbách boli porozhadzované odpadky. Troch z mužov našli v značne podvýživenom stave v garáži, upravenej pre bývanie. Zatiaľ nie je jasné, či v nej žili aj ženy. Polícia sa domnieva, že muži mohli byť bezdomovci, ktorých niekto nalákal do domu s prísľubom, že dostanú cigarety a pivo. Motív takéhoto činu zatiaľ nie je známy. Prípad je v štádiu vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies