Polícia namerala trom vodičom alkohol

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 12:30 • 2 min
Polícia namerala trom vodičom alkohol

BRATISLAVA/TRENČÍN - Policajti v Trenčianskom kraji obvinili pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky počas víkendu troch vodičov. Agentúru SITA o tom informoval hovorca trenčianskej polície Pavol Kudlička.

slovakia

left justify in out

Polícia obvinila 25-ročného Tomáša z Dubnice nad Váhom, ktorý v sobotu 25. apríla o 01:35 išiel na aute Škoda Octavia v Dubnici nad Váhom po Partizánskej ulici. Vodiča zastavila polícia a namerali mu v dychu 2,65 promile alkoholu. Obvinenému hrozí väzenie až na jeden rok. Druhého vodiča, 45-ročného Mariána polícia chytila na motocykli Jawa 210 Babetta v obci Bzince pod Javorinou v okrese Nové Mesto nad Váhom v sobotu popoludní. Polícia mu v dychu namerala 1,48 promile alkoholu a takisto mu hrozí väzenie až na jeden rok.


V nedeľu 26. apríla polícia obvinila 57-ročného Poliaka, ktorý na pravé poludnie jazdil na aute VW Passat v obci Veľké Bielice v smere od Partizánskeho. Pri otáčaní narazil do prednej časti auta Škoda Octávia. Polícia ho podrobila dychovej skúške, Poliak nafúkal 1,08 promile. Pri dopravnej nehode vznikla škoda na oboch autách za 500 eur. Obvinenému hrozí väzenie až na jeden rok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies