Polícia naďalej preveruje prípad nájdeného plecniaka s 300.000 eurami

NETKY.SK • 27 Január 2018, 09:45 • 2 min
Polícia naďalej preveruje prípad nájdeného plecniaka s 300.000 eurami

BRATISLAVA - Prípadom plecniaka so sumou 300.000 eur nájdeného na čerpacej stanici pri Tatranskej Štrbe sa stále zaoberá Národná kriminálna agentúra (NAKA). Prípad operatívne preveruje. Pre TASR to povedal hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na to, že v danej veci naďalej prebieha operatívne preverovanie, nie je v súčasnosti možné poskytnúť akékoľvek bližšie informácie," uviedol Wäldl.

 

Riaditeľ NAKA Peter Hraško v auguste minulého roka informoval, že polícia sa prípadom zaoberá ako podozrením z legalizácie príjmu z trestnej činnosti a porušovania povinností pri správe cudzieho majetku.

 

Podľa medializovaných informácií brigádnik v lete minulého roka našiel na čerpacej stanici pri Tatranskej Štrbe ruksak s obsahom 300.000 eur. Nález ohlásil na polícii. K peniazom sa prihlásil bývalý šéf železníc Štefan H. Peniaze mal nájsť v dome po mame.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies