V Bratislave zadržali vyše pol kilogramu kokaínu z Holandska

NETKY.SK • 23 Október 2015, 15:50 • 2 min
V Bratislave zadržali vyše pol kilogramu kokaínu z Holandska

BRATISLAVA - Viac ako pol kilogramu kokaínu v hodnote niekoľko desiatok tisíc eur skončilo v rukách polície po protidrogovej akcii v Bratislave. Obvinené sú tri osoby.

slovakia

left justify in out

Ako informoval hovorca Prezídia PZ Michal Slivka, o kokaíne pašovanom z Holandska získali policajti informáciu ešte v auguste a na prípade intenzívne pracovali. Pri utorkovom zásahu vykonali deväť prehliadok rôznych objektov, zaistili viac ako 600 gramov kokaínu v hodnote 42- až 58-tisíc eur. Pri domovej prehliadke jedného z obvinených policajti zaistili aj podomácky upravenú nelegálnu zbraň spolu so strelivom.

 

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúru obvinil z drogovej trestnej činnosti Šerifa Š. (49), Afeta S. (58) a Muedina J. (55), ten navyše čelí aj obvineniu z nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Za drogovú trestnú činnosť im hrozí 15 do 20 rokov, za nedovolené ozbrojovanie je trestná sadzba od tri do osem rokov. Obvinení sú stíhaní vo vyšetrovacej väzbe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies