Polícia mesiac po vražde Kuciaka prehľadávala les vo Veľkej Mači, čo tam hľadali?

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 19:18 • 2 min
Polícia mesiac po vražde Kuciaka prehľadávala les vo Veľkej Mači, čo tam hľadali?

VEĽKÁ MAČA - Od vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej uplynul už viac ako mesiac. Policajti sa z nejakého dôvodu vrátili na miesto činu a prehľadávali les vo Veľkej Mači. Informoval o tom web televízie Markíza.

slovakia

left justify in out

Mačiansky háj sa totiž nachádza v blízkosti rodinného domu, v ktorom Jána a Martinu zastrelili. Les dopoludnia prehľadávali desiatky policajtov, boli z Národnej kriminálnej agentúry, ale aj z okresného riaditeľstva v Galante a krajského riaditeľstva v Trnave.

 

Podľa informácií Markízy hľadajú vražednú zbraň. Policajnú akciu potvrdila aj hovorkyňa Generálnej prokuratúry Andrea Predajňová: "Ide o operatívnu akciu polície zameranú na zistenie a zaistenie prípadných ďalších dôkazov. V tomto štádiu konania nebude bližšie akciu komentovať, ani sa k nej vyjadrovať".

 

Pondelok 27.3. dozorujúci prokurátor z Úradu špeciálnej prokuratúry prvýkrát predstúpil pred médiá a uviedol niektoré informácie, ktoré dosiaľ neboli známe:

K vražde došlo v stredu 21. februára 2018.

Polícia zdokumentovala pohyb pravdepodobného páchateľa.

Okolnosti naznačujú, že išlo o vraždu na objednávku.

Kušnírová bola zastrelená jedným výstrelom do hlavy, Kuciak dvoma výstrelmi do srdca.

Strelec použil pištoľ kalibru deväť milimetrov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies