Polícia mala zadržať F. Salingera, považovaného za bossa žilinského podsvetia

NETKY.SK • 17 Máj 2018, 16:24 • 2 min
Polícia mala zadržať F. Salingera, považovaného za bossa žilinského podsvetia

BTRATISLAVA – Polícia zadržala jednu podozrivú osobu počas akcie v Martine. Pre TASR to uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk je zadržanou osobou František Salinger. Portál pripomína, že Salinger bol v minulosti právoplatne odsúdený na trest odňatia slobody 13 rokov a mal byť považovaný za bossa žilinského podsvetia. Polícia ho má podozrievať z trestnej činnosti, ktorá nemá byť násilného charakteru.

 

„Môžeme potvrdiť, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru dňa 16. mája v Martine vykonali policajnú akciu, pri ktorej zadržali jednu podozrivú osobu,“ povedal hovorca. Informáciu, že ide naozaj o Salingera, však nepotvrdil.

 

„V súčasnej dobe sú vykonávané ďalšie nevyhnutné procesné úkony trestného konania a preto nie je možné poskytnúť k veci žiadne bližšie informácie,“ dodal Wäldl.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies