Polícia má dôkaz v prospech Mišenku: Prepustia ho?!

NETKY.SK • 25 Marec 2013, 10:44 • 2 min
Polícia má dôkaz v prospech Mišenku: Prepustia ho?!

BRATISLAVA - Polícia má podľa televízie Markíza v rukách dokument, ktorý naznačuje, že Viliam Mišenka, ktorý je obvinený z vraždy jedného z bossov bratislavského podsvetia Petra Čongrádyho v roku 2004, nebol v čase vraždy na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Televízia pripomína, že Čongrádyho zastrelili 9. septembra 2004 v Bratislave. Viliam M. však bol podľa pečiatok v jeho pase už nejaký čas v Číne. Objavili sa úvahy, či Viliam Mišenka pasy nefalšoval. 

Markíza dnes v Televíznych novinách informovala, že podľa ich informácií v piatok počas výsluchu pribudol nový dôkaz v prospech obvineného priamo z polície. Na hraniciach totiž fungoval systém zvaný Boris, ktorý evidoval pasy cestujúcich, ktorí prichádzali alebo opúšťali Slovensko. Pri mene Viliama Mišenka sa objavilo nasledovné - mesiac pred vraždou 10. augusta 2004 odletel do zahraničia z Bratislavského letiska. Dátum sa zhoduje s jeho príchodom do Kanady. Na Slovensko sa podľa policajného systému vrátil až 22. septembra - dva týždne po vražde, informovala Markíza. 

Polícia tvrdí, že všetko preveruje a vyjadrovať sa nechce. Komentovať prípad nechce ani advokát Viliama Mišenku Obhajca už požiadal o jeho prepustenie z väzby. Prokurátor má o jeho prípadnom prepustení rozhodnúť v najbližších dňoch, informovala televízia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies