Polícia kontrolovala prepravu potravín, našli päť priestupkov

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 09:35 • 2 min
Polícia kontrolovala prepravu potravín, našli päť priestupkov

BRATISLAVA - Polícia si tento týždeň v Košickom kraji posvietila na vozidlá, ktoré prepravujú zvieratá a potraviny. V spolupráci s regionálnou veterinárnou a potravinovou správou, colným úradom, a obvodným úradom pre cestnú dopravu skontrolovali viac ako 50 vozidiel a zistili päť priestupkov.

slovakia

left justify in out

"Štyri riešili blokovou pokutou a jeden prípad oznámili na správny orgán," informoval agentúru SITA košický policajný hovorca Alexander Szabó. "Cieľom týchto kontrol bola ochrana zdravia slovenského spotrebiteľa pred nebezpečnými potravinami," dodal.

Okrem tohto policajti zistili ďalších 21 priestupkov, z toho riešili 12 v blokovom konaní. Najviac, desať, ich bolo za rýchlosť, v dvoch prípadoch išlo podľa Szabóa o ostatné porušenie pravidiel cestnej premávky. U vodičov nezistili alkohol, avšak policajti zadržali tri osvedčenia o evidencii vozidla. "Kontroly budú na cestách Košického kraja pokračovať naďalej," ukončil policajný hovorca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona