Polícia intenzívne pátra po dvoch lupičoch z viedenského klenotníctva

NETKY.SK • 18 December 2014, 19:01 • 2 min
Polícia intenzívne pátra po dvoch lupičoch z viedenského klenotníctva

VIEDEŇ - K ďalšiemu lúpežnému prepadnutiu jedného z klenotníctiev v centre Viedne došlo dnes podvečer. Obaja lupiči sú s korisťou v nešpecifikovanej výške na úteku. Rakúska polícia po nich intenzívne pátra.

slovakia

left justify in out

Pri prepade, ktorý sa odohral okolo 17.00 h, došlo k ľahkému zraneniu príslušníka bezpečnostnej služby pred klenotníctvom. V samotnej prevádzke sa nachádzali dvaja zamestnanci, na ktorých mieril jeden z maskovaných lupičov pištoľou. Druhý z páchateľov rozbil v rovnakom čase kladivom jednu z vitrín, z ktorej lupiči vybrali obsah, predovšetkým drahé hodinky, a ušli pešky z miesta činu.
     

Informácie priniesli rakúska tlačová agentúra APA, ako aj tamojší verejnoprávny rozhlas a televízia ORF.
     

Polícia uzavrela širšie okolie dejiska prepadu a vzhľadom na relatívne detailný popis páchateľov verila v ich zadržanie, a to napriek faktu, že jeden z lupičov mal na hlave kuklu a druhý sa snažil maskovať šálom. Obaja mali na sebe čierne bundy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies