Polícia hľahá nezvestného dôchodcu, je v ohrození života

NETKY.SK • 14 December 2016, 14:35 • 2 min
Polícia hľahá nezvestného dôchodcu, je v ohrození života

BRATISLAVA – Polícia hľadá nezvestného 74-ročného Jozefa Adamca z Nitrianskeho Rudna v okrese Prievidza. Hľadaný muž je vážne chorý a je v ohrození života.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, v utorok o 15:00 ho prepustili z nemocnice v maďarskom Győri, zobral si taxík a potom si išiel po auto, na ktorom odišiel domov. Dnes o 05:30 telefonoval s policajtom, bol dezorientovaný a nevedel, kde sa nachádza. Telefón už má vypnutý. V utorok mal byť na dialýze, má vysoký tlak a nemá pri sebe lieky. Jazdí na Felicii PD 061 AY. Mohol by byť v okolí Štúrova, ráno ho lokalizovali v okolí Kamenice nad Hronom.


Nezvestný Jozef je asi 180 cm vysoký, zavalitejšej postavy. Má krátke šedivé vlasy a modré oči. Oblečené mal čierne menčestrové nohavice, košeľu s modro-čierno-bielymi pásikmi, tmavošedý sveter a kaki bundu. Obuté má čierne semišové poltopánky. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona