Polícia hľadala bombu v košických súdoch, žiadna tam nebola

NETKY.SK • 6 Október 2014, 14:47 • 2 min
Polícia hľadala bombu v košických súdoch, žiadna tam nebola

KOŠICE – Neznámy mužský hlas dnes krátko po deviatej na políciu v Michalovciach oznámil, že na súde v Košiciach vybuchne bomba. Ako informovala agentúru SITA hovorkyňa košických súdov Marcela Gálová, krajský aj okresné súdy prerušili činnosť.

slovakia

left justify in out

Na akcii sa zúčastnilo sedem príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže, deväť príslušníkov oddelenia PZ SR Košice – Staré Mesto, psovod a päť hasičov. V čase šírenia poplašnej správy neznámym páchateľom bolo v priestoroch budovy košických súdov približne 400 zamestnancov, sudcov, účastníkov pojednávaní a iných osôb.

 

„Po evakuácii sudcov, zamestnancov a účastníkov súdnych konaní nasledovala policajná prehliadka budovy košických súdov na Štúrovej ulici, ako aj pracoviska na Tichej ulici. Výsledok bol negatívny,“ informovala Gálová. Doložila, že priestory hlavnej budovy košických súdov boli sprístupnené sudcom a zamestnancom o pol dvanástej a pre verejnosť o pol hodinu neskôr. Priestory súdu na Tichej ulici boli sprístupnené pre všetkých o dvanástej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies