Polícia hľadá svedkov piatkovej zrážky motocykla s chodkyňou

NETKY.SK • 10 Máj 2014, 17:37 • 2 min
Polícia hľadá svedkov piatkovej zrážky motocykla s chodkyňou

ŽILINA - Žilinskí policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok (9.5.) okolo 18.00 hodiny na žilinskom sídlisku Vlčince. Po zrážke s motocyklistom sa zranila chodkyňa.

slovakia

left justify in out

Podľa žilinského krajského policajného hovorcu Radka Moravčíka sa dopravná nehoda stala na križovatke ulíc Obchodná, Eduarda Nécseya a Poštová. Vodič motocykla Yamaha tam z doteraz neznámych príčin narazil do 38-ročnej chodkyne a obaja spadli na vozovku. „Pri dopravnej nehode utrpela chodkyňa zranenia s predpokladaným trvaním liečenia do šesť týždňov. Alkohol u vodiča nezistili,“ skonštatoval Moravčík s tým, že na motocykli vznikla škoda 1000 eur.
      

Ako dodal, ďalšie okolnosti a miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. „Polícia žiada svedkov, aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo ktoromkoľvek policajnom útvare,“ uzavrel Moravčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies