Polícia hľadá svedkov nehody v Lehote pod Vtáčnikom, auto tam zrazilo chlapca

NETKY.SK • 5 Apríl 2019, 16:16 • 2 min
Polícia hľadá svedkov nehody v Lehote pod Vtáčnikom, auto tam zrazilo chlapca

LEHOTA POD VTÁČNIKOM - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo 12. marca o 13.45 h na priechode pre chodcov na Ulici SNP v Lehote pod Vtáčnikom v okrese Prievidza.

slovakia

left justify in out

Vozidlo Seat Cordoba tam zrazilo maloletého chlapca, informovala o tom v piatok TASR Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

 

"Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu maloletého chodca, škoda na majetku nevznikla. Alkohol pri dopravnej nehode nebol zistený," uviedla Antalová.

 

img

 

Po príchode polície na miesto dopravnej nehody a následnom zadokumentovaní sa už na mieste podľa nej nenachádzali žiadni svedkovia dopravnej nehody.

 

"Z uvedeného dôvodu žiadame o pomoc svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu, aby sa prihlásili na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Svedkovia tejto dopravnej nehody môžu akékoľvek informácie poskytnúť na policajnej linke 158," dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona