Polícia hľadá svedkov nehody v Bratislave, pri ktorej sa vážne zranila cyklistka

NETKY.SK • 5 Október 2016, 13:22 • 2 min
Polícia hľadá svedkov nehody v Bratislave, pri ktorej sa vážne zranila cyklistka

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala dňa 27. 6. 2016 v čase o 20.45 h v Bratislave na Americkom námestí v smere na Špitálsku, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

"Vodič neznámeho vozidla sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, čo malo za následok, že vytlačil cyklistku idúcu v rovnakom smere jazdy v riadne označenom cyklistickom pruhu, pričom tá v snahe zabrániť zrážke s vozidlom vbehla predným kolesom do električkového koľajiska, kde došlo k jej pádu," uviedla Kurucová.

 

Podľa predbežnej lekárskej správy cyklistka utrpela pri nehode pomliaždenie krčnej chrbtice a zlomeninu kľúčnej kosti vpravo s predpokladanou dobou liečenia nad šesť týždňov.

"Polícia vyzýva svedkov, ktorí dopravnú nehodu videli a vedia tak policajtom k jej priebehu poskytnúť bližšie informácie, aby tak urobili osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave so sídlom na Račianskej ulici č. 147, prípadne telefonicky na čísle 09610 39555, alebo na známom čísle polície 158," uzavrela Kurucová.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies