Polícia hľadá svedkov dvoch dopravných nehôd, vodiči po zrážkach ušli

NETKY.SK • 30 August 2017, 09:24 • 2 min
Polícia hľadá svedkov dvoch dopravných nehôd, vodiči po zrážkach ušli

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov dvoch dopravných nehôd, ktoré sa stali v Bratislave v nedeľu (27.8.) a pondelok (28.8.). Zranenia utrpeli cyklista a dieťa. Vodiči z miest nehôd ušli.

slovakia

left justify in out

K prvej nehode došlo krátko pred 10.00 h na križovatke ulíc Mierová – Hraničná v Bratislave. "Na križovatke bol cyklista, ten pravdepodobne zrážkou so zatiaľ neznámym autom utrpel zranenia hlavy, auto z miesta nehody po zrážke odišlo," povedal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Druhá nehoda sa stala krátko pred 11.30 h na Jégeho ulici. Doposiaľ neznámy vodič auta pravdepodobne značky Škoda Fabia šiel po Trnavskej ulici v smere von z mesta. "Pri odbočovaní na Jégeho ulicu došlo k zrážke s maloletou osobou, ktorá vchádzala na svetelne riadený priechod pre chodcov na zelený svetelný signál. Vodič po zrážke z miesta nehody odišiel," uviedol Szeiff.

 

Polícia vyzvala svedkov nehôd, aby zavolali na čísla: 09610 / 80 32 551 a 09610 / 80 32 557 či na bezplatné číslo polície 158. Informácie môžu poskytnúť aj na ktoromkoľvek oddelení polície.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies