Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Tomášikovej ulici

NETKY.SK • 8 December 2016, 11:59 • 2 min
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Tomášikovej ulici

BRATISLAVA - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala 9. novembra o 17.30 h v Bratislave na Tomášikovej ulici smerom na Ružinovskú ulicu za odbočkou na Seberíniho ulicu.

slovakia

left justify in out

Vodič na neznámom motorovom vozidle, pravdepodobne na čiernom terénnom aute, jazdil v ľavom jazdnom pruhu, pričom pri zaraďovaní sa do pravého jazdného pruhu došlo k zrážke s motorovým vozidlom Ford C Max. "Neznámy vodič sa na mieste udalosti nedohodol na zavinení s vodičom vozidla Ford C Max," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Polícia preto vyzýva svedkov, ktorí videli ako k stretu vozidiel došlo, aby sa polícií prihlásili a informácie poskytli osobne na Odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave so sídlom na Osvetovej ulici č. 4, prípadne telefonicky na čísle 09610 32550, alebo na čísle polície 158.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies