Polícia hľadá nezvestnú mladú Banskobystričanku, rodičom nechala odkaz

NETKY.SK • 13 Október 2014, 19:30 • 2 min
Polícia hľadá nezvestnú mladú Banskobystričanku, rodičom nechala odkaz

BANSKÁ BYSTRICA - Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 25-ročnej Ivane Kyzúrovej z Banskej Bystrice.

slovakia

left justify in out

Mladá žena je nezvestná oddnes, pravdepodobne od 6.30 h, kedy mala sama odísť z bytu na Ulici M. Rázusa v Banskej Bystrici na neznáme miesto. TASR o tom dnes informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.
     

"Doma si nechala mobilný telefón a kľúče od bytu, rodičom nechala lístok s odkazom: Nehľadajte ma, mám Vás rada. Ivka. Odvtedy sa rodičom a priateľom neozvala a zdržiava sa na neznámom mieste," dodala Faltániová.
     

Ivana Kyzúrová je vysoká 160 centimetrov, štíhlej postavy, vlasy má hnedej farby, dlhé po plecia a má modré oči. Na ľavom zápästí má tetovanie.
     

Oblečené mala modré rifle, rifľovú modrú bundu do pása, plátenné biele topánky. Má červenú plátennú tašku, v ktorej mala občiansky preukaz, vodičský, preukaz VšZP a platobnú kartu.
     

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej žene oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies