Polícia hľadá nezvestnú Andreu Ripelovú, neozvala sa štyri dni

NETKY.SK • 27 September 2016, 17:00 • 2 min
Polícia hľadá nezvestnú Andreu Ripelovú, neozvala sa štyri dni

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 38-ročnej Andrei Ripelovej z obce Varín, okres Žilina.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, nezvestná žena bola naposledy v kontakte s príbuznými v piatok 23. septembra, keď o 13:00 odišla z miesta bydliska do zamestnania. Následne v sobotu dostali príbuzní prostredníctvom sms správy informáciu, že je v poriadku. Odvtedy nepodala príbuzným žiadnu správu o svojom aktuálnom pohybe a pobyte.


Nezvestná Andrea je 170 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má modré oči a hnedé krátke vlasy. Naposledy mala oblečené modré džínsové nohavice, športovú obuv oranžovo-čiernej farby, mikinu s potlačou bielych hviezd a výrazný zelený ruksak. Akékoľvek informácie k nezvestnej žene môžu občania oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona