Polícia hľadá nebezpečného lupiča

NETKY.SK • 17 Január 2017, 16:42 • 2 min
Polícia hľadá nebezpečného lupiča

BRATISLAVA - Polícia pátra po 38-ročnom Trnavčanovi, ktorý je podozrivý z minulotýždňového prepadnutia 87-ročnej dôchodkyne v jej dome v Trnave.

slovakia

left justify in out

Hľadaný Pavol Bihari bol už v minulosti viackrát trestaný a má súdom uložený zákaz pobytu v Bratislave. Podľa doterajších informácií sa však v poslednom čase zdržiava nielen v Trnave, ale aj v hlavnom meste. Cestuje zväčša vlakom, ale aj taxíkom. Polícia upozorňuje hlavne starších ľudí, aby boli opatrní a nepúšťali cudzí ľudí do svojich príbytkov.


K prepadu, z ktorého je podozrivý, došlo v noci 8. januára. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, páchateľ preskočil plot, rozbil okno a vtrhol dnu. Domácu pani napadol, zobral jej peniaze, štyri zlaté prste a retiazku, ktorú mala na sebe.

 

Dôchodkyňa po útoku skončila s viacerými zraneniami v nemocnici. Spôsobil jej škodu za viac ako 5 000 eur. Trestná sadzba za tento čine je sedem až 12 rokov. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies