FOTO a VIDEO Polícia hľadá mužov, ktorí brutálne dobili esbeeskára v galantskej herni

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 15:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Polícia hľadá mužov, ktorí brutálne dobili esbeeskára v galantskej herni

GALANTA - Polícia stále pátra po 34-ročnom Martinovi Miedzgovi a 30-ročnom Ernestovi Csambalovi z Galanty, ktorí v sobotu v noci brutálne napadli esbeeskára v galantskej herni na Železničiarskej ulici.

slovakia

left justify in out

Obaja čelia obvineniam z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Mladší je obvinený aj z nedovoleného ozbrojovania a vyhrážania. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, v herni bolo niekoľko návštevníkov, správanie niektorých sa začalo zvrhávať.

 

Na toalete jeden z nich rozkopol dvere a začali si svojvoľne brať nápoje z chladničky. Privolaného pracovníka súkromnej bezpečnostnej služby (SBS) 34-ročný Martin udrel a začali sa biť, Martinovi prišiel na pomoc 30-ročný Ernest. Ten pracovníkovi SBS najskôr priložil nôž ku krku a následne vytiahol zbraň a dvakrát vystrelil do stropu, vyhrážal sa mu zabitím. Martin ho medzitým neustále kopal a skákal po ňom. Tridsaťdeväťročný muž má po surovom útoku poranenú hlavu, rôzne tržné rany na tvári, zlomený nos a čeľuste a iné zranenia, z ktorých sa bude liečiť niekoľko týždňov.


Akékoľvek informácie o hľadaných mužoch je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. V prípade dokázania viny môžu stráviť za mrežami päť až 12 rokov.

 

V súvislosti s incidentom obvinili aj ďalšieho Galanťana, 33-ročného Miroslava. Ten podľa polície navštívil znalca z odboru elektrotechnika pribratého do konania a žiadal od neho, aby zničil údaje z kamerového záznamu. Obvinený je z marenia spravodlivosti a nadržovania. Policajti ho zadržali a rozhodovať sa bude o jeho väzobnom stíhaní. Hrozí mu jeden až šesť rokov za mrežami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies