Polícia chytila vodiča, ktorý išiel po diaľnici rýchlosťou 211 km/h

NETKY.SK • 7 November 2022, 11:37 • 2 min
Polícia chytila vodiča, ktorý išiel po diaľnici rýchlosťou 211 km/h

TRNAVA - Polícia chytila na diaľnici D1 33-ročného vodiča osobného auta s českým evidenčným číslom, ktorý jazdil rýchlosťou 211 km/h. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Muž išiel smerom z Bratislavy na Trnavu, keď ho zachytil policajný radar. "Na úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 130 km/h, ju prekročil o 81 km/h. Policajti ho dobehli a zastavili na parkovisku pri čerpacej stanici," uviedla polícia. Pri kontrole policajná hliadka zistila, že muž má navyše zadržaný vodičský preukaz. "Ten ale neodovzdal, preto mu ho policajti ihneď zadržali a ďalšiu jazdu zakázali. Vodič je za svoju riskantnú jazdu riešený v správnom konaní, v ktorom mu môže hroziť pokuta až do 1000 eur a zákaz viesť motorové vozidlá až na tri roky," informovala polícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona