Polícia chytila útočníka, ktorý dobodal Mareka († 36) v Bratislave

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 11:03 • 2 min
Polícia chytila útočníka, ktorý dobodal Mareka († 36) v Bratislave

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti už odhalili pravdepodobného vraha 36-ročného muža, ktorý prišiel o život v stredu (19.3.) pred vchodom do jedného z obytných domov na Mesačnej ulici. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Ani nie do hodiny po spáchaní tohto zločinu na základe popisu osoby a vynikajúcej miestnej znalosti policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Trnávka na Meteorovej ulici v Bratislave obmedzili na osobnej slobode 33-ročného podozrivého muža, ktorého následne eskortovali na príslušné oddelenie Policajného zboru v Bratislave," uviedol Szeiff. Ide o Petra J. z Bratislavy. O ďalšiu hodinu neskôr policajti Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave našli v betónovej skruži slúžiacej na umiestnenie plagátov na Meteorovej ulici útočnú bodno-reznú zbraň, ktorú vrah údajne použil. Zaslali ju na kriminalistickú expertízu. 
      

Peter J. je podľa informácií z polície už obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy a v súčasnosti čaká v policajnej cele na rozhodnutie sudcu, či ho vezme do väzby. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému väzenie na 15 až 20 rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona