Polícia chytila malých lupičov

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 11:36 • 2 min
Polícia chytila malých lupičov

BRATISLAVA/ KOŠICE - Polícia vypátrala dvoch chlapcov, ktorí v sobotu 22. júna okolo 18:30 v Moldave nad Bodvou olúpili iba 7-ročného chlapca.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó. Páchatelia mali osem a 12 rokov. Za obytným blokom medzi ulicami Rožňavská a Školská v Moldave nad Bodvou podišli k dvom maloletým chlapcom, ktorí sa práve hrali. Od mladšieho z nich si pod hrozbou bitky pýtali retiazku z chirurgickej ocele, ktorú mal na krku. Jeden z páchateľov sa mu ju pokúsil strhnúť. Chlapec si dal retiazku rýchle dole, ukryl ju v ruke a začal utekať. Páchatelia ho však dobehli, zhodili na zem a násilím mu retiazku z ruky zobrali. Takto mu spôsobili škodu 120 eur, píše Szabó. Vyšetrovateľ zastaví trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže vzhľadom na vek páchateľov v zmysle Trestného poriadku. Polícia však bude skúmať trestnoprávnu zodpovednosť ich rodičov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies