Polícia chytila dvoch vodičov pod parou

NETKY.SK • 3 August 2013, 15:40 • 2 min
Polícia chytila dvoch vodičov pod parou

BRATISLAVA - Medzi vodičmi sa naďalej nájdu takí, ktorí si pred jazdou vypijú a vystavia nebezpečenstvu nielen seba, ale i druhých.

slovakia

left justify in out

Svedčia o tom aj dva prípady, ktoré v noci z piatka na dnes zaznamenali bratislavskí policajti. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, policajti v noci na Leknovej ulici vo Vrakuni pri kontrole 47-ročného vodiča Fordu Fiesta zistili, že pil - v dychu mu namerali hodnotu 0,81 mg/l alkoholu, teda 1,69 promile. Výsledok opakovanej dychovej skúšky ukázal hodnotu 0,79 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,65 promile. Bratislavčana Radovana eskortovali na policajné oddelenie okresného riaditeľstva polície v druhom bratislavskom obvode, kde ho po vykonaní potrebných úkonov čaká obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili policajti z tretieho bratislavského obvodu aj 30-ročného Petra K. z okresu Senec. Policajti ho zastavili za volantom Audi A6 dnes, krátko pred 00:30 na Kalinčiakovej ulici v bratislavskom Novom Meste. Počas kontroly mu namerali 0,56 mg/l alkoholu (1,17 promile) a s rovnakým výsledkom sa skončila i opakovaná dychová skúška. V súčasnosti sa už obvinený muž nachádza v cele policajného zaistenia, dodala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies