Polícia chytila dílera z Trnavského kraja

NETKY.SK • 20 Február 2015, 15:43 • 2 min
Polícia chytila dílera z Trnavského kraja

TRNAVA/BRATISLAVA 20. februára (SITA) - Polícia zadržala 35-ročného dílera, ktorý predával drogy najmä v Senici a v Šaštíne Strážoch.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa trnavskej polície Mária Linkešová, polícia prehliadla muža v stredu 18. februára skoro ráno. Podľa polície si muž drogy, pervitín a marihuanu zabezpečoval najmä z Trnavy a Serede. Tie potom ďalej predával v senickom regióne.

 

Pri domových prehliadkach polícia zaistila váhy, vrecúška so zelenou sušinou, zatavenú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, niekoľko inzulínových striekačiek, kovovú fajku, ale aj ďalšie veci, ktoré slúžili na uskladnenie a distribúciu drog. Podľa predbežných expertíznych výsledkov prechovával 35-ročný muž najmenej sedem dávok marihuany a rovnaký počet dávok pervitínu. Vyšetrovateľ muža vzápätí obvinil z prechovávania a distribúcie drog a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. Na základe príkazu súdu ho vo štvrtok 19. februára policajná hliadka eskortovala do väznice. Mužovi hrozí v zmysle zákona väzenie na tri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies