Polícia chcela pomôcť staršej dáme, no po vstúpení do jej domu ostali poriadne v šoku!

NETKY.SK • 15 Február 2019, 13:21 • 2 min
Polícia chcela pomôcť staršej dáme, no po vstúpení do jej domu ostali poriadne v šoku!

Anglickým Newcastlom otriasol neuveriteľný prípad, starší manželský pár poriadne prekvapil!

slovakia

left justify in out

Anglický Newcastle momentálne žije prípadom, o ktorom prehovorila polícia. Nedávno totiž na ulici zbadali staršiu pani, 65-ročnú dôchodkyňu, ktorá bola na prvý pohľad mierne „indisponovaná“ po požití väčšieho množstva alkoholu, aké dokázala zvládnuť. Muži zákona na túto situáciu okamžite reagovali, pretože sa obávali, že by sa pani mohlo po ceste domov niečo stať. V záujme jej ochrany sa preto rozhodli, že ju odprevadia až domov. Tu sa ale stretli s niečím, čo by im ani vo sne nenapadlo!

 

img

 

Babička to zrejme veľmi nedomyslela. Policajti už pred vstupom do jej domu totiž zacítili známy pach. Vzduchom sa niesla „aróma“ marihuany. Definitívne si svoje podozrenie však potvrdili až po tom, čo prekročili prah obydlia. Tu sa už nič nedalo popierať.

 

Ukázalo sa, že 65-ročná dáma spolu so svojím 69-ročným manželom v podkroví domu pestovali 54 rastlín kanabisu. Špecifickú vôňu tejto rastliny nemožno len tak ľahko ukryť, preto sa alkoholová seansa dôchodkyne stala osudnou tak pre ňu, ako aj pre jej manžela.

 

img

 

Nakoľko marihuana vo Veľkej Británii legálna nie je, párik seniorov sa zo svojho činu bude zodpovedať pred súdom, pričom im hrozí väzenie. Všetku nájdenú drogu polícia zaistila a zničila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies