Kanadská polícia chce opitým vodičom za trest púšťať Nickelback

NETKY.SK • 30 November 2016, 14:42 • 2 min
Kanadská polícia chce opitým vodičom za trest púšťať Nickelback

BRATISLAVA - Polícia z mesta Kensington v kanadskej provincii Ostrov princa Eduarda chce vodičom, ktorých počas vianočných sviatkov pristihnú šoférovať pod vplyvom alkoholu, za trest púšťať skladby od kapely Nickelback.

slovakia

left justify in out

O svojich plánoch informovali miestni ochrancovia zákona prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Tam spolu s oznamom zverejnili fotografiu tretej štúdiovky kapely s názvom Silver Side Up (2001), ktorú budú ľuďom porušujúcim zákon prehrávať na ceste do väzenia.

 

 

"Vedzte, že policajná služba v Kensingtone bude na konci roka hľadať ľudí, čo sú dostatočne hlúpi na to, aby pili a šoférovali. A keď vás chytíme, a my vás chytíme, okrem mastnej pokuty, obvinenia a ročného zákazu šoférovať vám dáme aj bonusový darček v podobe púšťania nášho albumu od Nickelbacku počas jazdy do väzenia," napísali na Facebooku policajti, ktorí tiež dúfajú, že ešte nerozbalenú štúdiovku nebudú musieť otvárať. "Prosíme, nenúťte nás zničiť túto dobrú, neotvorenú nahrávku od Nickelbacku. Vy nepite a nešoférujte a my vás ju nebudeme nútiť počúvať," dodali na záver.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies