Polícia avizuje bezpečnostné opatrenia počas sobotného zápasu v Bratislave

NETKY.SK • 3 Marec 2023, 10:15 • 2 min
Polícia avizuje bezpečnostné opatrenia počas sobotného zápasu v Bratislave

Bratislava - Polícia avizuje bezpečnostné opatrenia počas sobotného (4. 3.) futbalového zápasu medzi ŠK Slovan Bratislava a Spartakom Trnava o 16.30 h na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Občanov žiada, aby rešpektovali jej pokyny a výzvy a boli ohľaduplní voči ostatným. Policajti budú monitorovať aj dopravu. Informovali o tom na sociálnej sieti. "Na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky budú dopravní policajti po celý čas bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení operatívne reagovať," uviedla polícia. Občanom, ktorí sa plánujú na zápase zúčastniť, polícia pripomína, že počas presunu na futbalových štadión, ako aj počas celého športového podujatia je zakázané vnášať na miesto konania podujatia alebo používať pyrotechnické výrobky, kuklu strelnú zbraň, chladnú zbraň alebo inú vec, ktorou možno urobiť útok proti telu dôraznejším. Rovnako je zakázané navštevovať podujatie zjavne pod vplyvom alkoholu, omamných alebo psychotropných látok. Zúčastnení tiež nesmú mať zakrytú tvár spôsobom sťažujúcim alebo znemožňujúcim identifikáciu osoby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies