Policajtov, ktorí po naháňačke napadli mladú vodičku, už prepustili

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 12:31 • 2 min
Policajtov, ktorí po naháňačke napadli mladú vodičku, už prepustili

TRNAVA - Troch policajtov, ktorí vlani v auguste po naháňačke v okolí Trnavy brutálne zakročili proti 22-ročnej vodičke, už prepustili.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, 17. marca boli všetci traja obvinení policajti rozkazom vedúceho služobného úradu MV SR prepustení zo služobného pomeru príslušníka PZ. Vo februári ich vyšetrovateľ Inšpekcie Ministerstva vnútra SR obvinil zo zneužívania právomoci verejného činiteľa formou spolupáchateľstva, za čo im hrozí väzenie na štyri až 10 rokov.

Videozáznam naháňačky zverejnili policajti krátko po policajnom zákroku. Všetko sa začalo v Trnave. Policajti chceli zastaviť auto, vodička však ohrozila policajta, ktorý ju chcel skontrolovať. Posádku sa neúspešne pokúšali zastaviť, padli desiatky výstrelov. Vodičku postrelili do hrude a ucha. Video sa končilo vo chvíli, keď auto zastavili na poľnej ceste. V dlhšej verzii videa, ktorá sa dostala v marci do médií, vidno ako vodičku, ktorá vystúpila z auta a skončila postrelená na zemi, policajti dokopali. Obvineniam čelí aj vodička tohto auta, a to z útoku na verejného činiteľa a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, konkrétne metamfetamínu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona