Policajtom pomohla pri záchrane mladíka hracia konzola

NETKY.SK • 4 September 2018, 10:08 • 2 min
Policajtom pomohla pri záchrane mladíka hracia konzola

GALANTA/TRNAVA - Predstava, že si mladík spolu s policajtmi zahrá na hracej konzole, ukončila drámu v jednom z bytov v Galante.

slovakia

left justify in out

Privolaná bola polícia, nakoľko mladý muž sa vyhrážal zabitím vlastným rodičom. Tí zo strachu pred synom ušli z bytu a čakali na pomoc policajtov a zdravotníkov.

 

"Policajná hliadka v zložení Zoltán Szelle a Imrich Polák sa ihneď presunula k bytu, no aj napriek pravému kľúču sa doň nedostala. Na výzvu reagoval zvnútra zamknutý muž vulgárne a slovne sa vyhrážal zabitím," informovala v utorok trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Keď na opakované výzvy, aby otvoril, prestal reagovať, policajti zo zákona dvere vykopli a začali byt prehľadávať. V jednej z izieb našli na parapete čupieť muža. "V ruke držal nôž s 20-centimetrovou čepeľou a mobilný telefón. Policajtom sa podarilo muža presvedčiť, aby zahodil nôž a pod prísľubom, že si spolu zahrajú na hracej konzole, opustil nakoniec aj miesto na okne. Muži zákona si natoľko získali jeho dôveru, že aj pri ďalších potrebných úkonoch bol schopný spolupracovať a správal sa maximálne pokojne," dodala Linkešová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies