Policajtku vyšetrujú za pokus odfotografovať Justina Biebera v cele

NETKY.SK • 1 Február 2014, 07:43 • 2 min
Policajtku vyšetrujú za pokus odfotografovať Justina Biebera v cele

MIAMI - Policajtku na Floride vyšetrujú za pokus odfotografovať popového speváka Justina Biebera vo väzbe, kde bol zadržiavaný za jazdu pod vplyvom návykových látok a pre ďalšie obvinenia.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP, ktorá sa odvoláva na vyhlásenie policajného seržanta Bobbyho Hernandeza v meste Miami Beach v americkom štáte Florida, kde Biebera zatkli.


Podľa seržanta vyšetrujú policajtku pre podozrenie zo správania, ktoré je pre policajného príslušníka nevhodné. Tresty môžu zahŕňať širokú škálu opatrení - od pokarhania až po ukončenie pracovného pomeru. Meno policajtky nezverejnili.

Slávneho popového speváka Biebera zatkli v Miami Beach 23. januára počas ilegálnych pouličných pretekov automobilov, ako to opísala polícia. Okrem jazdy pod vplyvom návykových látok je 19-ročný spevák obvinený z kladenia odporu pri zatýkaní a z používania neplatného vodičského preukazu. Bieber úradom vyhlásil, že sa necíti vinný. Polícia tvrdí, že policajtka sa pokúsila Biebera odfotografovať, keď bol dočasne zadržiavaný vo väzbe v cele, ale zasiahol vyššie postavený policajt a tento pokus jej prekazil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona