Policajtka poslala SMS určenú pre milenca manželovi: Spáchala samovraždu!

NETKY.SK • 5 December 2013, 10:00 • 2 min
Policajtka poslala SMS určenú pre milenca manželovi: Spáchala samovraždu!

LONDÝN – Za omyl zaplatila životom! Policajtka Gail Crockerová (46) bola na rande s milencom a keď mu chcela poslať SMS správu, že sa jej ich stretnutie páčilo, pomýlila sa a správu omylom poslala manželovi.

slovakia

left justify in out

Crockerová bola vonku so svojím kolegom, zatiaľ čo jej manžel Peter Crocker (49) bol na služobnej ceste v Londýne. Policajte sa rande s kolegom veľmi páčilo, a tak mu chcela napísať: „Ďakujem za nádherný večer. Chcela by som, aby sa to opakovalo omnoho častejšie.“ SMS však nedostal jej kolega, ale Crockerovej manžel.

Keď sa manžel vrátil domov nasledovala obrovská hádka a Crockerová prosila o odpustenie. Jej manžel sa nahneval a odišiel z domu, keď sa na druhý deň vrátil domov, jeho manželka tam už nebola. Keď zavolal na policajnú stanicu povedali mu, že Crockerová do roboty neprišla, pretože je chorá.

Na druhý deň našli v susednom meste jej auto, v ktorom ležalo bezvládne telo Gail Crockerovej. Vedľa nej boli prázdne obaly od liekov na spanie a list na rozlúčku. Pitva preukázala samovraždu.

Manželia Peter a Gail boli spolu 30 rokov a mali spolu dve dcéry Chloe (22) a Gemmu (25).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies