Policajti žiadajú od Sereny Williamsovej, aby vypovedala

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:05 • 2 min
Policajti žiadajú od Sereny Williamsovej, aby vypovedala

SAN FRANCISCO - Americká polícia žiada od svetovej tenisovej jednotky Sereny Williamsovej, aby údajnú krádež svojho mobilného telefónu z istej reštaurácie v San Franciscu oficiálne nahlásila.

slovakia

left justify in out

Podľa dôstojníčky Grace Gatpandanovej sa tak doteraz nestalo. Polícia sa potrebuje uistiť, či v tomto prípade náhodou nešlo o sériového zlodeja mobilov. Podľa verzie S. Williamsovej zachytenej prostredníctvom facebooku tenisová kráľovná práve večerala v čínskej reštaurácii, keď neznámy muž z vedľajšej stoličky ukoristil jej telefón a snažil sa s ním utiecť. Pohotová reakcia 34-ročnej tenistky mu v tom zabránila.

 

Po návrate do reštaurácie zožala od prítomných potlesk a sama seba nazvala superhrdinkou. "Bez zaváhania som vyskočila, prebila som sa von cez stoličku či dve a pustila som sa za ním. Rozbehol sa, ale ja som naňho bola prirýchla. Tak na toto sú tie tréningové šprinty dobré... Bleskovo som bola pri ňom!" opísala Serena Williamsová. Mobil jej mal vrátiť s verziou, že ho vzal iba z roztržitosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies