Policajti zastavili auto výstrelmi do vzduchu, ktoré patrilo vrahovi Ďurišovi

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 08:20 • 2 min
Policajti zastavili auto výstrelmi do vzduchu, ktoré patrilo vrahovi Ďurišovi

BRATISLAVA - Policajti výstrelmi zastavili auto, ktoré pred časom patrilo Milanovi Ďurišovi (36), hľadanému v súvislosti s dvojnásobnou vraždou na Orave.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál denníka Nový čas Čas.sk. Niekoľko varovných výstrelov do vzduchu vypálili dopravní policajti v pondelok okolo 19. hodiny na diaľnici D2 pri Kútoch (okres Senica). Modrý VW Passat s evidenčným číslom okresu Senec sa im podarilo zastaviť.

Podľa Čas.sk auto pred časom patrilo podnikateľovi Milanovi Ďurišovi (36), hľadanému od víkendu v súvislosti s dvojnásobnou vraždou v Zuberci na Orave. Ďuriš, ktorého hľadajú policajti na celom Slovensku, však v aute nebol. Auto po krátkom čase z miesta zastavenia odišlo v sprievode troch policajných áut. Zavraždenú dvojicu, Petra († 38) a Jarmilu († 52) z Bratislavy, našli v sobotu so smrteľnými strelnými poraneniam hlavy v penzióne v Zuberci (okres Tvrdošín). Polícia v súvislosti s týmto prípadom vyhlásila pátranie po expriateľovi zavraždenej Milanovi Ďurišovi (36), ktorý môže byť ozbrojený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies