Policajti zasahovali pri rodinnej dráme

NETKY.SK • 17 Jún 2017, 18:21 • 2 min
Policajti zasahovali pri rodinnej dráme

DVORY NAD ŽITAVOU – V Dvoroch nad Žitavou zasahovali v piatok 16. júna policajti pri rodinnej dráme. Operačný dôstojník prijal oznámenie krátko po jedenástej hodine.

slovakia

left justify in out

"Zúfalá žena oznámila, že jej vnuk, ktorému poskytla strechu nad hlavou, sa s ňou hádal a vyhrážal sa jej ublížením na zdraví. Následne sa 24-ročný muž zatvoril v dome a hrozil, že ublíži aj sám sebe," uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

 

Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka. Pretože išlo o mladého muža, ktorý sa len nedávno podrobil psychiatrickému liečeniu, policajti volili opatrný postup. "Mladší z policajtov nadviazal rozhovor s mužom, ktorý už bol medzičasom na streche rodinného domu a vyhrážal sa, že skočí. Starší sa dostal po rebríku na blízky balkón a postupne sa mužovi prihovárali a odhovárali ho od jeho zámeru," opísala zásah Čuháková. Ako doplnila, asi po pol hodine sa podarilo policajtom za pomoci suseda zísť zo strechy aj s mužom. 

 

"Po ošetrení bol vypočúvaný na obvodnom oddelení Policajného zboru. Poverený policajt začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestný čin nebezpečného vyhrážania. V prípade prebiehajú potrebné procesné úkony," dodala Čuháková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies