Policajti zadržali mužov, ktorí sa vlámali do kancelárie

NETKY.SK • 20 December 2016, 16:53 • 2 min
Policajti zadržali mužov, ktorí sa vlámali do kancelárie

KOŠICE - Polícia obvinila zo zločinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci dvoch mužov, 25-ročného Michala z Košíc a 22-ročného Eduarda z okresu Košice - okolie, ktorí sa vlámali do kancelárie jednej z bankových inštitúcií v centre Košíc.

slovakia

left justify in out

Muži sa do kancelárie vlámali v nedeľu (18. 12.) vo večerných hodinách. "Privolané policajné hliadky zadržali podozrivé osoby na mieste činu, keď zápasili s pracovníkmi bezpečnostnej služby, ktorí ich v objekte pristihli a chceli z miesta utiecť. Policajti okamžite zasiahli a obvinených mužov za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovali, pričom jeden z podozrivých mužov mal v ruke nôž," informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

 

Policajti zaistili na mieste aj tašku, v ktorej mali podozriví pripravené odcudzené veci - mobilné telefóny, stravné lístky, rôzne reklamné veci, okuliare a iné. Taktiež si pripravili dve tašky s notebookom s príslušenstvom, tabletom, fotoaparátom a inými rôznymi vecami, ktoré chceli odcudziť.

 

"Krádežou a poškodením zariadenia spôsobili škodu vo výške približne 2500 eur," skonštatovala Mésarová s tým, že muži boli umiestnení do cely policajného zaistenia s podnetom na ich väzobné stíhanie. "Za tieto skutky obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," dodala krajská policajná hovorkyňa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona