Policajti zadržali muža pri krádeži šperkov

NETKY.SK • 15 Január 2015, 15:04 • 2 min
Policajti zadržali muža pri krádeži šperkov

BRATISLAVA - Piešťanskí policajti zadržali priamo pri krádeži šperkov 39-ročného muža z Piešťan.

slovakia

left justify in out

Muža, ktorý sa ukrýval v byte na zvýšenom prízemí, policajti vyzvali, aby sa vzdal. S nakradnutými vecami ho zadržali priamo v byte. V pripravenom batohu mal uschovaný sochor a nakradnuté šperky. Peniaze a prstene mal vložené aj vo svojej peňaženke. Tieto veci nechcel najskôr vydať a polícii tvrdil, že sú jeho. Majitelia si však tieto veci spoznali a polícia ich mužovi odobrala. Išlo o niekoľko desiatok náramkov, náušníc, prsteňov a hodiniek v hodnote 18 200 eur.

Poverený policajt obvinil vzápätí muža z prečinu krádeže a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. O jeho väzobnom stíhaní bude v najbližších hodinách rozhodovať súd. Desaťkrát súdne trestanému Miroslavovi, ktorý bol odsúdený za majetkové trestné činy a dve lúpeže, hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies