Policajti zachránili ženu, ktorá sa pokúsila o samovraždu, našli ju dorezanú v sprche

NETKY.SK • 17 Január 2017, 09:17 • 2 min
Policajti zachránili ženu, ktorá sa pokúsila o samovraždu, našli ju dorezanú v sprche

BRATISLAVA/VRANOV NAD TOPĽOU - Policajná hliadka zachránila v pondelok (16. 1.) ženu z Vranova nad Topľou po tom, čo sa pokúsila spáchať samovraždu. TASR o tom informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov oznámil 62-ročný muž v dopoludňajších hodinách na linku 158, že si jeho manželka (64 rokov) podrezala žily. "Keďže najbližšia policajná hliadka bola hneď na vedľajšej ulici, policajti boli u oznamovateľa do dvoch minút," priblížil hovorca.

 

Ženu našli policajti nehybnú v kúpeľni, pričom na zápästiach a krku mala rezné poranenia, z ktorých silne krvácala. Aj napriek tomu javila známky života. Obaja príslušníci sa snažili zastaviť krvácanie. "Všetky kroky policajti koordinovali s operátorom linky 155. Ženu sa týmto spôsobom podarilo do príchodu záchranárov zastabilizovať," vysvetlil Džobanik.

 

Po príchode rýchlej zdravotnej pomoci policajti spolu s lekárom preniesli ženu do predsiene bytu, kde začala reagovať na podnety. Po poskytnutí ďalšej neodkladnej starostlivosti ju previezli na oddelenie ARO do vranovskej nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies